viernes, 10 de noviembre de 2017

I Believe in a Thing Called Love (The Darkness)




I Believe in a Thing Called Love (The Darkness)
The Darkness és un grup de rock creat al Regne Unit pels germans Justin Hawkins (guitarra i veu) i Dan Hawkins (guitarra), juntament amb Frankie Poullain (baix) i Ed Graham(bateria).
El seu primer single "I Believe in a Thing Called Love" va arribar al número 1 de les llistes de vendes del Regne Unit, i el seu primer disc "Permission to Land", ha venut més de quatre milions de còpies.
Són considerats com els successors dels Rolling Stones i han declarat estar influenciats per grups de rock dels anys 70 com AC/DCVan HalenQueenT-RexAerosmith i Led Zeppelin. Les tonalitats agudes de Hawkins s'han convertit en una marca d'identitat.
The Darkness va guanyar tres guardons dels Brit Awards l'any 2004, incloent-hi "Millor Grup""Millor Grup de Rock" i "Mejor Disc".
El grup va publicar l'any 2005 el seu segon disc "One Way Ticket to Hell ...and Back". Al maig del 2005, Poullain abandonà el grup per diferències musicals, sent substituït per Richie Edwards. A l'octubre del 2006, Justin Hawkins, compositor, guitarrista i cantante, anuncia que abandona el grup per problemes amb les drogues i l'alcohol, i el nou baixista Richie Edwards es farà càrrec de la veu.

INSTRUMENTS:
Veu masculina, guitarra elèctrica, Baix electricidades i bateria.

ESTIL:
Rock

Compositor:
Justin Hawkins

No hay comentarios:

Publicar un comentario